'Bakken met desem' voor gevorderden

Hallo 

Geweldig dat je samen met mij op pad gaat om je basisbrood nog voedzamer en lekkerder te leren maken. 

Geniet van elk moment en deel het met je familie en vrienden!

Hi, ik ben Ann Van Camp, we gaan samen op stap om geweldig desembrood te bakken. 

We starten in deze cursus dadelijk met bakkerstermen want ik ga er in deze lessen vanuit dat je al kennis hebt van werken met desem en desembrood.

Omdat je misschien niet mijn beginnerscursus kocht neem ik in de eerste twee hoofdstukken een beetje meer tijd om je mijn manier van werken wat grondiger uit te leggen maar er is ook altijd het hoofdstuk 'Theorie voor gevorderden' waar je alle info en tips vindt. De theorie-kennis is nodig om geweldige broden te bakken. 

Deze meer dan 50 video's zijn in real time opgenomen, je kan dus gewoon mee volgen en als je wilt dadelijk meedoen. Je kan op pauze drukken als ik toch te snel ga 😉of de video versnellen als je het te traag vindt gaan.
Ik werk in de video's met mijn dochter, camerawoman Tess en zonder autocue, het is dus mijn authentieke zelf die je krijgt 🙃

Je krijgt 3 jaar toegang tot de cursussen, een 2-tal weken voor deze periode afloopt contacteer ik je, je kan dan nog beslissen of je mij verder wilt volgen. 

Praktische tips voor het gebruik van de leeromgeving:

  • Als je klikt op mijn logo dan ga je terug naar alle cursussen. Je kan klikken op de cursus(sen) die je aankocht
  • Hieronder zie je alle hoofdstukken, je kan via dit scherm naar een volgend hoofdstuk OF
  • Bij elke laatste les (de les vóór 'Vraag en Antwoord') staat ook onderaan een knop naar het volgende hoofdstuk.


Alle lessen
  • Alle lessen
  • Onderwerpen
  • Pizza en Focaccia Bonus
  • Zuurdesembrood Gevorderden
  • Zuurdesembrood Beginners
  • Zoet bakken
  • Brioche-Broodjes-Cake Bonus
  • Extra idee voor toekomst
  • Beperkte toegang
  • Subscribers only
  • Premium course
  • Enkel voor geregistreerde gebruikers
  • Voor geregistreerde gebruikers

In dit hoofdstuk krijg je info over het gebruik van deze gevorderdencursus.

5 lessen

None

Nog niet gestart

Je leert hier 'Noten en Fruit' toevoegen, zalig lekker maar ook meer divers voor je darmen.

13 lessen

Intermediate

Nog niet gestart

Je leert met dit brood 'zaden' toevoegen en het heerlijk gezond te maken en meer divers voor je darmen.

12 lessen

Intermediate

Nog niet gestart

Je leert hier een gekookte pap toevoegen, extra smeuïg en voedzaam. Ook te gebruiken in andere broden.

12 lessen

Intermediate

Nog niet gestart

Je leert hier 'Groentenpuree en extra's' toevoegen.

13 lessen

Intermediate

Nog niet gestart

Deze zachte broodjes zijn ideaal voor een feestje of voor een lazy day. Je leert broodjes zacht maken door toevoeging van vetstof en lang houdbaar door een bloempapje (Tangzhong) toe te voegen.

12 lessen

None

Nog niet gestart

Voor dit hoofdstuk komt nog een aparte pdf. Je mag die ten laatste 22 oktober verwachten.

2 lessen

None

Nog niet gestart

None

Nog niet gestart

Je leert werken met puur rogge én hier verwerk je maar liefst 750g overschot desem in. Heerlijk lekker brood, bijna een dessertje!

11 lessen

None

Nog niet gestart

None

Nog niet gestart