Desem zonder gedoe voor beginners

Hall

Spannend hé, we gaan samen op pad om een biologische, sterke desem te maken. 

Geniet van je 'rijs' door desemland.

Hi, ik ben Ann Van Camp, we gaan samen op stap om geweldig zuurdesembrood te bakken. 

Deze video's zijn in real time opgenomen, je kan dus gewoon mee volgen en als je dadelijk  wilt meedoen. Je kan op pauze drukken als ik toch te snel ga ðŸ˜‰of de video versnellen als je het te traag vindt gaan.
Ik werk in de video's met mijn dochter, 🎥-woman Tess en zonder autocue, het is dus mijn authentieke zelf die je krijgt 🙃

Je krijgt 3 jaar toegang tot de cursussen, een 2-tal weken voor deze periode afloopt contacteer ik je, je kan dan nog beslissen of je de lessen en mijn support verder wilt volgen.

Praktische tips voor het gebruik van de leeromgeving:

  • Als je klikt op mijn logo (yep, bovenaan links) dan ga je terug naar alle cursussen. Je kan klikken op de cursus(sen) die je aankocht.
  • Hieronder👇zie je de Hoofdstukken waar je toegang toe hebt. Je kan via dit scherm naar een volgend hoofdstuk OF
  • bij elke laatste les en bij de les 'Vraag en Antwoord' staat ook onderaan een knop naar het volgende hoofdstuk.

En nu start je best hieronder 🤩

👇'klik op 'Start'

Alle lessen
  • Alle lessen
  • Onderwerpen
  • Pizza en Focaccia Extra's
  • Zuurdesembrood Gevorderden
  • Zuurdesembrood Beginners
  • Zoet bakken
  • Brioche-Broodjes-Cake Extra's
  • Extra idee voor toekomst
  • Gezond en gemakkelijk
  • Bakken met overschot (discard)
  • Beperkte toegang
  • Subscribers only
  • Premium course
  • Enkel voor geregistreerde gebruikers
  • Voor geregistreerde gebruikers

Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.

Onthoud 'het is maar deeg'!

Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!

2 lessen

Easy

Nog niet gestart

We maken samen, stap per stap, dag per dag een biologische desem.

17 lessen

Easy

Nog niet gestart

Wie zijn desem op de juiste manier voedt krijgt onvermijdelijk overschot. Hier krijg je enkele heerlijke recepten om die overschot te gebruiken.

7 lessen

Easy

Nog niet gestart