Bakken met desem voor gevorderden
Hi, ik ben Ann Van Camp, we gaan samen op stap om gezond te bakken met desem.
Hallo
Groot gelijk dat je ook de extra's gaat maken! Stuk voor stuk geweldige recepten waar je familie en vrienden blij mee kan maken.
Als je de Babka wilt maken dan start je met het brioche deeg, ga dan dus eerst naar dat hoofdstuk.
Geniet van deze heerlijke recepten en vergeet niet een stukje met mij te delen 😍
Zoals bij de andere video's kan je gewoon meevolgen en als je wilt dadelijk meedoen. Je kan op pauze drukken als ik toch te snel ga 😉of de video versnellen als je het te traag vindt gaan.
Ik werk in de video's met mijn jongste dochter Tess (de camerawoman) en zonder autocue, je krijgt dus mijn authentieke zelf 🙃.
Ik werk in de video's met mijn jongste dochter Tess (de camerawoman) en zonder autocue, je krijgt dus mijn authentieke zelf 🙃.
Je krijgt 3 jaar toegang tot de cursussen, een 2-tal weken voor deze periode afloopt contacteer ik je, je kan dan nog beslissen of je mij verder wilt volgen.
Praktische tips voor het gebruik van de leeromgeving:
- Als je klikt op mijn logo dan ga je terug naar alle cursussen. Je kan klikken op de cursus(sen) die je aankocht
- Hieronder zie je alle hoofdstukken, je kan via dit scherm naar een volgend hoofdstuk OF
- Bij elke laatste les (de les vóór 'Vraag en Antwoord') staat ook onderaan een knop naar het volgende hoofdstuk.
Alle lessen
-
Alle lessen
-
Onderwerpen
-
Pizza en Focaccia Bonus
-
Zuurdesembrood Gevorderden
-
Zuurdesembrood Beginners
-
Zoet bakken
-
Brioche-Broodjes-Cake Bonus
-
Extra idee voor toekomst
-
Beperkte toegang
-
Subscribers only
-
Premium course
-
Enkel voor geregistreerde gebruikers
-
Voor geregistreerde gebruikers