Zoet bakken met zuurdesem

Hallo , we gaan in deze cursussen de zoete toer op.

 
Ik toon je veel verschillende manieren én de theorie om zelf recepten te maken. Zo kan je oneindig experimenteren. 

Deze video's zijn in real time opgenomen, je kan dus gewoon meevolgen en als je wilt dadelijk meedoen.

Je kan op pauze drukken als ik toch te snel ga 😉


Je krijgt 3 jaar toegang tot de cursussen, een 2-tal weken voor je toegang afloopt contacteer ik je,
 je kan dan nog beslissen of je de lessen en mijn support verder wilt volgen. 



Praktische tips voor het gebruik van de leeromgeving:

Wie graag een persoonlijke rondleiding en wat meer info wilt vindt dit in het hoofdstuk '1. Welkom' een les over de leeromgeving ( 👈🏼Klik) 🔍

  • Als je klikt op mijn logo (yep, links bovenaan 😉) dan ga je terug naar alle cursussen. Je kan dan klikken op de cursus(sen) die je aankocht.
  • Hieronder👇zie je alle Hoofdstukken, je kan via dit scherm naar een volgend hoofdstuk OF
  • Bij elke laatste les en bij de les 'Vraag en Antwoord' staat ook onderaan een knop naar het volgende hoofdstuk.
Alle lessen
  • Alle lessen
  • Onderwerpen
  • Pizza en Focaccia Extra's
  • Zuurdesembrood Gevorderden
  • Zuurdesembrood Beginners
  • Zoet bakken
  • Brioche-Broodjes-Cake Extra's
  • Extra idee voor toekomst
  • Gezond en gemakkelijk
  • Bakken met overschot (discard)
  • Beperkte toegang
  • Subscribers only
  • Premium course
  • Enkel voor geregistreerde gebruikers
  • Voor geregistreerde gebruikers

Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.

Onthoud 'het is maar deeg'!

Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!

2 lessen

Easy

Nog niet gestart

In deze les krijg je een overzicht met basis benodigdheden maar ook al wat info over wat je later, als we starten met brood bakken nodig zal hebben.

4 lessen

None

Nog niet gestart

Je kan zonder enige kennis een brood bakken. Het is maar pas als je inzicht hebt en het fermentatieproces begrijpt dat je van goede naar 'geweldige' broden gaat.
Vragen over dit hoofdstuk vind je bij Vraag en Antwoord algemeen.

16 lessen

Easy

Nog niet gestart

9 lessen

Intermediate

Nog niet gestart

None

Nog niet gestart