Bakken met desem voor beginners
kennismaking: Pizza en Focaccia
Hi, ik ben Ann Van Camp, we gaan samen op stap om geweldig zuurdesembrood te bakken.
Welkom
We gaan samen op pad om een geweldige pizza en focaccia te leren bakken.
Deze twee cursussen maken normaal deel uit van een groter geheel maar jij mag hier komen proeven van deze 2 cursussen.
De video's zijn in real time opgenomen, je kan gewoon meevolgen als je dadelijk wilt meedoen.
Druk gerust op pauze als ik toch te snel ga 😉
Je krijgt 3 jaar toegang tot de cursussen, een tweetal weken voor die periode afloopt contacteer ik je,
je kan dan nog beslissen of je mij verder wilt volgen.
Praktische tips voor het gebruik van de leeromgeving:
- Als je klikt op mijn logo dan ga je terug naar alle cursussen. Je kan klikken op de cursus(sen) die je aankocht.
- Hieronder zie je alle hoofdstukken waar je toegang toe hebt, je kan via dit scherm naar een volgend hoofdstuk OF
- Bij elke laatste les (de les vóór 'Vraag en Antwoord') staat ook onderaan een knop naar het volgende hoofdstuk.
-
Alle cursussen
-
onderwerpen
-
Pizza en Focaccia Extra's
-
Zuurdesembrood Gevorderden
-
Zuurdesembrood Beginners
-
Zoet bakken
-
Brioche-Broodjes-Cake Extra's
-
Extra idee voor toekomst
-
Gezond en gemakkelijk
Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.
Onthoud 'het is maar deeg'!
Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!
1 lessen
Easy
Nog niet gestart
Je leert een desempizza maken. Je krijgt er het recept van een lekkere tomatensaus bij.
10 lessen
Easy
Nog niet gestart