Overzicht cursussen
°Beginners
1. Welkom
2. Wat heb je nodig?
3. Start met een desem
4. Brood in 10 minuten
5. Lees eerst voor Zelfgevormd Brood
6. Brood in 1 dag 20% volkoren
7. Brood in de frigo 20% volkoren
Deel-broodjes
Dé theorie voor succes
Bakken en meer met overschot
Vraag & Antwoord algemeen
Pizza
Focaccia
*Gevorderden
Algemene info, alvorens je start
A. Brood met Walnoot en Veenbes
B. Brood met sesamzaad en zonnebloempitten
C. Brood met maanzaad-zonnebloempitten met roggepap
D. Brood met rode biet- fetakaas
Deel-breekbrood(jes)
Meelblends
Theorie voor gevorderden
Deel-broodjes
Kruidig, puur Roggebrood met overschot desem
Krokante Granola met overschot Desem
Brioche
Babka (Brioche deeg)
Zachte burgerbroodjes + aardappelpuree
Citroencake met overschot desem
Inloggen
Home
|
Symbol: Headers
It seems we can't find what you're looking for. Perhaps searching can help.
Zoeken naar:
Load More