Courses
-
All courses...
-
Topics
-
Pizza en Focaccia Bonus
-
Zuurdesembrood Gevorderden
-
Zuurdesembrood Beginners
-
Zoet bakken
-
Brioche-Broodjes-Cake Bonus
-
Extra idee voor toekomst
-
Gezond en gemakkelijk
-
Access restrictions
-
Subscribers only
-
Premium course
-
Enkel voor geregistreerde gebruikers
-
Voor geregistreerde gebruikers
Voor geregistreerde gebruikers
Nog niet gestart
Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.
Onthoud 'het is maar deeg'!
Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!
1 Les - Easy
Subscribers only
Nog niet gestart
In deze les krijg je een overzicht met basis benodigdheden maar ook al wat info over wat je later, als we starten met brood bakken nodig zal hebben.
4 Lessen - None
Subscribers only
Nog niet gestart
We maken samen, stap per stap, dag per dag een biologische desem.
17 Lessen - Easy
Voor geregistreerde gebruikers
Nog niet gestart
Het deeg maken en in de bakvorm plaatsen duren 10 minuten.
11 Lessen - Easy
Voor geregistreerde gebruikers
Nog niet gestart
Waar let je op als je een brood zelf mag vormen?
3 Lessen - Easy
Voor geregistreerde gebruikers
Nog niet gestart
Je maakt je deeg én bakt je brood dezelfde dag.
18 Lessen - Easy