Courses

All courses...
  • All courses...
  • Topics
  • Pizza en Focaccia Bonus
  • Zuurdesembrood Gevorderden
  • Zuurdesembrood Beginners
  • Zoet bakken
  • Brioche-Broodjes-Cake Bonus
  • Extra idee voor toekomst
  • Gezond en gemakkelijk
  • Access restrictions
  • Subscribers only
  • Premium course
  • Enkel voor geregistreerde gebruikers
  • Voor geregistreerde gebruikers

Voor geregistreerde gebruikers

Nog niet gestart

Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.

Onthoud 'het is maar deeg'!

Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!

1 Les - Easy

Subscribers only

Nog niet gestart

In deze les krijg je een overzicht met basis benodigdheden maar ook al wat info over wat je later, als we starten met brood bakken nodig zal hebben.

4 Lessen - None

Subscribers only

Nog niet gestart

We maken samen, stap per stap, dag per dag een biologische desem.

17 Lessen - Easy

Voor geregistreerde gebruikers

Nog niet gestart

Het deeg maken en in de bakvorm plaatsen duren 10 minuten.

11 Lessen - Easy

Voor geregistreerde gebruikers

Nog niet gestart

Waar let je op als je een brood zelf mag vormen?

3 Lessen - Easy

Voor geregistreerde gebruikers

Nog niet gestart

Je maakt je deeg én bakt je brood dezelfde dag.

18 Lessen - Easy