Je kijkt best eerst de video's van hoofdstuk A en B omdat ik in de eerste hoofdstukken toch nog wat extra info geef en wat beginners info herhaal zodat je goed mee bent.
Vanaf hoofdstuk C herhaal ik geen beginners info.
Overzicht :
Video/Tekst
Zuurdesembrood Gevorderden
5 Lessen
0% Nog niet gestart
In elk hoofdstuk vind je als eerste les een downloadbare pdf:
hierin staan de werktijden, -wijze en/of het recept, neem dat er best altijd bij.
Soms wijken de filmpjes lichtjes af van het recept. Dit is omdat ik live film, zonder autocue en mijn authentieke zelf blijf 🙃.
hierin staan de werktijden, -wijze en/of het recept, neem dat er best altijd bij.
Soms wijken de filmpjes lichtjes af van het recept. Dit is omdat ik live film, zonder autocue en mijn authentieke zelf blijf 🙃.
Geniet vooral van de cursus!
Onderaan de meeste hoofdstukken vind je een 'Vraag en Antwoord', ik vul die graag aan met jouw vragen, stuur ze mij gerust.
Veel plezier met dit hoofdstuk!
By Ann Van Camp
Algemene info, alvorens je start
Klaar om te starten?
In deze gevorderdencursus ga ik er vanuit dat je een goede basiskennis hebt en bij mij of ergens anders al een goede beginnerscursus gevolgd hebt. Dit moet niet bij mij zijn maar zonder beginnerscursus zijn dit toch wel al moeilijke broden.