Bakken met desem voor beginners
met Extra's: Pizza en Focaccia
Hi, ik ben Ann Van Camp, we gaan samen op stap om geweldig zuurdesembrood te bakken.
Welkom
We gaan samen op pad om een geweldig biologisch brood en heerlijke pizza en focaccia te leren bakken.
Je overloopt de lessen best van Module 1. naar module 9 want we starten zonder hocus pocus dus met weinig 'moeilijke' termen en bouwen zo je kennis op.
Deze meer dan 40 ondertitelde video's zijn in real time opgenomen, je kan gewoon meevolgen en als je dadelijk wilt meedoen. Druk gerust op pauze als ik toch te snel ga 😉
Je krijgt 3 jaar toegang tot de cursussen, een 2-tal weken voor die periode afloopt contacteer ik je, je kan dan nog beslissen of je mij verder wilt volgen.
Praktische tips voor het navigeren in de leeromgeving 🚀
- Klik op mijn logo (yep, links bovenaan 😉) om terug te keren naar alle cursussen. Van daaruit kan je zo hop naar de cursus(sen) die je hebt aangekocht.
- Hoofdstukken? Die zie je netjes opgelijst hieronder. Je kan vanuit dit scherm meteen naar het volgende hoofdstuk, of...
- Bij de laatste les (die net vóór ‘Vraag en Antwoord’) vind je onderaan een handige knop om door te klikken naar het volgende hoofdstuk. 🧭
En voor wie graag een persoonlijke rondleiding wilt, is er de video hieronder👇🏼
Ga ervoor, en vooral: have fun! 🎉💝
-
Alle cursussen
-
Pizza en Focaccia Extra's
-
Zuurdesembrood Gevorderden
-
Zuurdesembrood Beginners
-
Zoet bakken
-
Brioche-Broodjes-Cake Extra's
-
Extra idee voor toekomst
-
Gezond en gemakkelijk
Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.
Onthoud 'het is maar deeg'!
Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!
1 lessen
Easy
Nog niet gestart
In deze les krijg je een overzicht met basis benodigdheden maar ook al wat info over wat je later, als we starten met brood bakken nodig zal hebben.
4 lessen
None
Nog niet gestart