Bakken met zuurdesem voor beginners
met bonus: Pizza en Focaccia
Welkom
We gaan samen op pad om een geweldig biologisch brood te leren bakken.
Je overloopt de hoofdstukken best in volgorde, van module 1. naar module 9.
We starten zonder hocus pocus dus met weinig 'moeilijke' termen.
Deze meer dan 40 video's zijn in real time opgenomen, je kan gewoon meevolgen en als je dadelijk wilt meedoen.
Druk gerust op pauze als ik toch te snel ga 😉
Je krijgt 1 jaar toegang tot de cursussen, een week voor je jaar afloopt contacteer ik je,
je kan dan nog beslissen of je mij verder wilt volgen.
-
Alle cursussen
-
onderwerpen
-
Welkom
-
Theorie
-
Maak een desem
-
Zuurdesembrood
-
Wat heb je nodig?
-
Zuurdesempizza
-
Overschot
-
Focaccia
-
Zoete desem
-
Speciallekes
Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.
Onthoud 'het is maar deeg'!
Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!
1 lessen
Easy
Nog niet gestart
In deze les krijg je een overzicht met basis benodigdheden maar ook al wat info over wat je later, als we starten met brood bakken nodig zal hebben.
3 lessen
Easy
Nog niet gestart
Je maakt je deeg de eerste dag en bakt het de volgende of twee dagen later.
18 lessen
Easy
Nog niet gestart