Bakken met desem voor beginners

Hallo

Spannend hé, we gaan samen op pad om een geweldig brood te leren bakken. 

Vergeet niet te genieten tijdens je 'rijs' door desemland.

Hi, ik ben Ann Van Camp, we gaan samen op stap om geweldig zuurdesembrood te bakken. 

Je overloopt de lessen best van Module 1. naar module 9 want we starten zonder hocus pocus dus met weinig 'moeilijke' termen, zo bouw je kennis op. 

Deze meer dan 40 video's zijn in real time opgenomen, je kan dus gewoon mee volgen en als je wilt dadelijk meedoen. Je kan op pauze drukken als ik toch te snel ga 😉of de video versnellen als je het te traag vindt gaan.
Ik werk in de video's met mijn dochter, camerawoman Tess en zonder autocue, het is dus mijn authentieke zelf die je krijgt 🙃

Je krijgt 3 jaar toegang tot de cursussen, een 2-tal weken voor deze periode afloopt contacteer ik je, je kan dan nog beslissen of je mij verder wilt volgen. 

Praktische tips voor het gebruik van de leeromgeving:

  • Als je klikt op mijn logo ga je terug naar alle cursussen. Je kan klikken op de cursus(sen) die je aankocht.
  • Hieronder👇zie je alle hoofdstukken, je kan via dit scherm naar een volgend hoofdstuk OF
  • Bij elke laatste les (de les vóór 'Vraag en Antwoord') staat ook onderaan een knop naar het volgende hoofdstuk

En nu start je best hieronder 🤩

👇'klik op 'Start'

Alle lessen
  • Alle lessen
  • Onderwerpen
  • Pizza en Focaccia Extra's
  • Zuurdesembrood Gevorderden
  • Zuurdesembrood Beginners
  • Zoet bakken
  • Brioche-Broodjes-Cake Extra's
  • Extra idee voor toekomst
  • Gezond en gemakkelijk
  • Beperkte toegang
  • Subscribers only
  • Premium course
  • Enkel voor geregistreerde gebruikers
  • Voor geregistreerde gebruikers

Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.

Onthoud 'het is maar deeg'!

Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!

1 lessen

Easy

Nog niet gestart

In deze les krijg je een overzicht met basis benodigdheden maar ook al wat info over wat je later, als we starten met brood bakken nodig zal hebben.

4 lessen

None

Nog niet gestart

We maken samen, stap per stap, dag per dag een biologische desem.

17 lessen

Easy

Nog niet gestart

Het deeg maken en in de bakvorm plaatsen duren 10 minuten.

11 lessen

Easy

Nog niet gestart

Waar let je op als je een brood zelf mag vormen?

3 lessen

Easy

Nog niet gestart

Je maakt je deeg én bakt je brood dezelfde dag.

18 lessen

Easy

Nog niet gestart

Je maakt je deeg de eerste dag en bakt het de volgende of twee dagen later.

18 lessen

Easy

Nog niet gestart

Easy

Nog niet gestart