Bakken met zuurdesem voor beginners
Hallo
Spannend hé, we gaan samen op pad om een geweldig brood te leren bakken.
🚨Je overloopt de lessen best van begin tot start, van Module 1. naar module 9 🚨
We starten zonder hocus pocus dus met weinig 'moeilijke' termen.
Deze meer dan 40 video's zijn in real time opgenomen, je kan dus gewoon meevolgen en als je wilt dadelijk meedoen.
Je kan op pauze drukken als ik toch te snel ga 😉
Je krijgt 1 jaar toegang tot de cursussen, een week voor je jaar afloopt contacteer ik je,
je kan dan nog beslissen of je mij verder wilt volgen.
-
Alle lessen
-
Onderwerpen
-
Welkom
-
Theorie
-
Maak een desem
-
Zuurdesembrood
-
Wat heb je nodig?
-
Zuurdesempizza
-
Overschot
-
Focaccia
-
Zoete desem
-
Speciallekes
-
Beperkte toegang
-
Subscribers only
-
Premium course
-
Enkel voor geregistreerde gebruikers
-
Voor geregistreerde gebruikers
Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.
Onthoud 'het is maar deeg'!
Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!
1 lessen
Easy
Nog niet gestart
In deze les krijg je een overzicht met basis benodigdheden maar ook al wat info over wat je later, als we starten met brood bakken nodig zal hebben.
3 lessen
Easy
Nog niet gestart
Je maakt je deeg de eerste dag en bakt het de volgende of twee dagen later.
18 lessen
Easy
Nog niet gestart
Wie zijn desem op de juiste manier voedt krijgt onvermijdelijk overschot. Hier krijg je enkele heerlijke recepten om die overschot te gebruiken.
6 lessen
Easy
Nog niet gestart