Bakken met zuurdesem voor beginners
met bonus: Pizza en Focaccia

Welko
We gaan samen op pad om een geweldig biologisch brood te leren bakken. 
Je overloopt de hoofdstukken best in volgorde, van module 1. naar module 9.

We starten zonder hocus pocus dus met weinig 'moeilijke' termen.
Deze meer dan 40 video's zijn in real time opgenomen, je kan gewoon meevolgen en als je dadelijk wilt meedoen. 

Druk gerust op pauze als ik toch te snel ga 😉
Je krijgt 1 jaar toegang tot de cursussen, een week voor je jaar afloopt contacteer ik je,
 je kan dan nog beslissen of je mij verder wilt volgen. 

Alle cursussen
  • Alle cursussen
  • onderwerpen
  • Welkom
  • Theorie
  • Maak een desem
  • Zuurdesembrood
  • Wat heb je nodig?
  • Zuurdesempizza
  • Overschot
  • Focaccia
  • Zoete desem
  • Speciallekes

Zo blij dat je hier bij mij terecht komt om heerlijk, biologisch zuurdesembrood te leren bakken.

Onthoud 'het is maar deeg'!

Geniet van het proces en deel je gelukjes maar ook je tegenslagen, samen kunnen we dit!

1 lessen

Easy

Nog niet gestart

In deze les krijg je een overzicht met basis benodigdheden maar ook al wat info over wat je later, als we starten met brood bakken nodig zal hebben.

3 lessen

Easy

Nog niet gestart

We maken samen, stap per stap, dag per dag een biologische desem.

17 lessen

Easy

Nog niet gestart

Het deeg maken en in de bakvorm plaatsen duren 10 minuten.

11 lessen

Easy

Nog niet gestart

Waar let je op als je een brood zelf mag vormen?

3 lessen

Easy

Nog niet gestart

Je maakt je deeg én bakt je brood dezelfde dag.

18 lessen

Easy

Nog niet gestart

Je maakt je deeg de eerste dag en bakt het de volgende of twee dagen later.

18 lessen

Easy

Nog niet gestart

Wie zijn desem op de juiste manier voedt krijgt onvermijdelijk overschot. Hier krijg je enkele heerlijke recepten om die overschot te gebruiken.

6 lessen

Easy

Nog niet gestart